Baby

Peuter

Kleuter

 

muzieketiers blok

Muzieketiers

logo spelenderwijs
Spelenderwijs

Muziek is leuk en muziek maakt slim! Uit onderzoek blijkt dat muziek maken met baby’s en jonge kinderen belangrijke hersenfuncties stimuleert, wat een positief effect heeft op de sociale en emotionele ontwikkeling, de taal/spraak en de motorische ontwikkeling van het kind.

Je kunt er dus niet vroeg genoeg mee beginnen! Muziekvereniging Volharding biedt de mogelijkheid om vanaf de leeftijd van 6 maanden samen met uw kind muziek te maken. Bij inschrijving ontvangt u een portfolio waarin de muzikale ontwikkeling van uw kind inzichtelijk wordt gemaakt en waarin u de muzikale vordering en mijlpalen kunt verzamelen.

 

Baby Speel!tuin (6 mnd tot 2 jaar):

Ga samen met uw kindje wekelijks genieten van een muziekles op woensdagmorgen: speel, zing, beleef en verwonder u over de reacties van uw baby.

Peuter Speel!tuin (2 tot 4 jaar):

Iedere woensdagmorgen wordt er al zingend en spelend gewerkt aan woordenschat, taalontwikkeling, ritmegevoel en klankbeleving waardoor u samen na de les weer geïnspireerd naar huis gaat.

Kleuter Speel!tuin (4 tot 6 jaar):

In kleutermuzieklessen is er veel aandacht voor de sociale omgang en het samenwerken van kinderen waardoor we komen tot leuke, mooie en vrolijke muzikale activiteiten.

Spelenderwijs Speel!tuin (6 tot 8 jaar):

Wekelijks een actieve les waarbij in blokken de verschillende muzikale domeinen en aspecten Spelenderwijs aan bod komen. We gebruiken hierbij een breed scala aan instrumenten zoals: onze stem, de blokfluit, boomwhackers, ritme instrumenten en later in de cursus zelfs instrumenten die in het schoolorkest bespeeld kunnen worden. Ook wordt een begin gemaakt met het leren lezen van het notenschrift. Een fijne basis voor: een leven lang muziek!

 

Grijp deze kans en schrijf uzelf nu in voor één van onderstaande cursussen! De maandelijkse kosten voor al deze cursussen is €18,00 inclusief alle lesmaterialen en het portfolio.

 

Ja! Ik wil (samen met mijn kind) op muziekles!

Inschrijf formulier

muziekmaten blok

De Muziek Maten

JONG Volharding

Harmonie

Klein orkest

Percussiegroep

logo persiswing