Baby

Peuter

Kleuter

Speel!tuin

muzieketiers blok

Muzieketiers

logo spelenderwijs
Spelenderwijs

 

De Muziek Maten is een orkest voor kinderen vanaf ongeveer 11 jaar die reeds zo’n 3 jaar instrumentaal muziekonderwijs hebben gehad.

De repetitie is iedere vrijdagavond, van 18.15 uur tot 19.15 uur, uitgezonderd de basisschoolvakanties.

De Muziek Maten spelen eenvoudige arrangementen die over het algemeen specifiek gecomponeerd zijn voor orkesten van dit niveau en deze samenstelling. Het zijn leuk in het gehoor liggende vlotte muziekstukken die de muzikantjes en hun publiek aanspreken.

Ook dit orkest heeft een eigen commissie die bestaat uit ouders van de muzikanten. Deze commissie zorgt voor de begeleiding van de leden tijdens de repetities en optredens en voor de extra activiteiten die georganiseerd worden.

Buiten de vaste optredens, waar ook de andere orkesten van de vereniging hun steentje aan bijdragen, hebben de Muziek Maten nog eigen optredens: onder andere in een verzorgingsinstelling en een aantal buiten optredens vlak voor de zomer.

Voor de herkenbaarheid van ons orkest hebben we eigen groene polo’s met ons logo.

Ieder jaar treden we samen met de Muzieketiers op als dweilband tijdens het carnavalsconcert van het Harmonie orkest en tijdens de kinderoptocht van de Stichting Karnaval Steenbergen.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt, kom gerust kijken tijdens een van onze repetitieavonden of tijdens een van onze concerten. Je bent altijd van harte welkom.

 

JONG Volharding

Harmonie

Klein orkest

Percussiegroep

logo persiswing