Klank op de Bank Beeldmerken mockup 1

Als het publiek niet naar ons concert kan komen, brengen we ons concert naar het publiek! Verspreid over vrijdag 20 november, zaterdag 21 november en zondag 22 november geven alle orkesten van Volharding een uniek concert. Omdat er geen publiek in de zaal aanwezig kan zijn, worden de concerten opgenomen door Filmcollectief Steenbergen. De opnames worden live uitgezonden op SLOS TV en via een online stream. 

Naast de muziekstukken kunt u tijdens de uitzending genieten van veel extra’s zoals bijzondere interviews, spelonderdelen en spectaculaire videoclips die zijn opgenomen door heel Steenbergen. 

De uitzendtijden 

  • Vrijdag 20-11 om 19:30: Jong Volharding, de Percussiegroep en PersiSwing Collective 
  • Zaterdag 21-11 om 20:00: Klein Orkest en Harmonie Volharding
  • Zondag 22-11 om 14:00: Spelenderwijs, de Muzieketiers en de Muziek Maten 

Om de ervaring compleet te maken kunt u voor het concert het Kijk, Luister en Geniet pakket kopen. Dit pakket is gevuld met bijzondere verrassingen die de beleving van de concerten naar een nog hoger niveau tillen! De Kijk, Luister en Geniet pakketten zijn  te koop bij Albert Heijn Achterberg en Primera De Gilles. 

[powr-countdown-timer id="01d87e58_1602018337830"]

 

Om alvast in de stemming te komen hebben wij hieronder een aantal interviews voor u! In deze interviews uit de serie "Op de Bank" blikken bekende Steenbergenaren terug naar memorabele momenten uit de afgelopen jaren.